Main adventus popup trigger
X
Labdien! Kā mēs varētu Jums palīdzēt?
Sazinieties ar Adventus Solutions speciālistiem. Priecāsimies atbildēt!
Atcelt
Labdien! Kā mēs varētu Jums palīdzēt?

Latvijas Kontaktu centra Kluba aizraujoša vizīte pie ENEFIT

 

Īss ieskats mūsu vizītē pie Enefit Latvija:

✅ Devāmies ekskursijā un ielūkojāmies Enefit kontaktu centra (KC) ikdienā.

✅ KPI metrikas un darbinieku novērtēšana kontaktu centros – dalījāmies pieredzē par metodikām, ko izmanto KC-Kluba biedru uzņēmumi.

✅ Palaist robotzvanu 15 minūtēs - bez problēmām! Notestējām.

 

Enefit kontaktu centrs sniedz plašu pakalpojumu klāstu – no rēķinu pieprasījumu apstrādes līdz līgumu atjaunošanai, elektroenerģijas un saules panelu jautājumiem. Paldies Imantam Podiņam, Enefit Latvia KC vadītājam, par ekskursiju un aizraujošo prezentāciju par kontaktu centru, kā arī izmantoto Genesys Cloud platformu, kas palīdz uzturēt augstu servisa līmeni Enefit klientu apkalpošanā.

 

 

Vizītes laikā izmēģinājām robotzvanu, kas tika ģenerēts un palaists mītiņa laikā turpat uz vietas, izmantojot Genesys Cloud teksta pārveidošanas balsī (text-to-speech) funkcionalitāti. Process aizņem tikai dažas minūtes un vairs nav jāgaida studijā pasūtītie ieraksti. Šādi paziņojumi var tikt pielietoti informācijas atskaņošanai gan izejošiem, gan ienākošiem zvaniem. Tos bez problēmām pārvalda kontaktu centra darbinieks bez IT kolēģu iesaistes. 

 

Paldies īpašajam Kluba viesim Kaido Kabral, Enefit grupas klientu apkalpošanas risinājumu ekspertam, par vērtīgiem ieteikumiem un to demonstrēšanu Genesys Cloud platformā, kā tas palīdz optimizēt darbinieku novērtēšanu un KPI mērīšanu. Enefit kolēģi prezentēja arī zvana novērtēšanas anketu, kas ir integrēta Genesys Cloud platformā, atvieglojot komandvadītāju uzdevumus KC darbinieku novērtēšanā.

 

KC-kluba biedri pārstāv airBaltic, Citadele banka, ENEFITERGO Latvia, GASO un Latvijas Pasts - uzņēmumus, kuri katru dienu rada izcilu klientu apkalpošanu. Kluba organizatori - Adventus Solutions - kontaktu centru eksperti ar vairāk nekā 25 gadiem pieredzes šajā jomā.

 

 


Ekskluzīvais Kontaktu centra Klubs pulcē kopā Latvijas vadošo uzņēmumu kontaktu centru vadītājus. Ar mērķi veidot profesionālu kopienu, kurā dalīties pieredzē, uzlabot klientu apkalpošanas standartus un apgūt jaunākās KC tehnoloģijas.

 

Noderīgi

Kontaktu centra klubs viesojas pie AirBaltic

Klienta stāsts: Eesti Energia & Enefit panāk ilgtspējību mākoņpakalpojumos

| Apskatiet citus rakstus par kontaktu centriem un klientu apkalpošanu

| Genesys kontaktu centra platforma


All rights reserved. © Adventus Ltd.
Šī lietotne izmanto sīkdatnes, turpinot lietot šo lietotni, jūs piekrītat mūs sīkdatņu politikai.
Piekrītu