Main adventus popup trigger
X
Labdien! Kā mēs varētu Jums palīdzēt?
Sazinieties ar Adventus Solutions speciālistiem. Priecāsimies atbildēt!
Atcelt
Labdien! Kā mēs varētu Jums palīdzēt?

 

Jabra laidusi klajā jaunās klases bezvadu austiņas – Jabra Engage

 

Jabra Engage austiņu sērija izstrādāta pēc plašiem pētījumiem par problēmām, ar kurām saskaras uzņēmumi, kas orientēti uz komunikāciju pa tālruni.

Izstrādājot jaunu Jabra Engage bezvadu austiņu sēriju, Jabra noteica jaunu standartu zvanu kvalitātei, drošībai un darbinieku skaitam, kuri var vienlaikus izmantot austiņas visu dienu.

Piemēram, zvanu centra operatori, konsultanti, tirdzniecības pārstāvji vai atbalsta dienesta darbinieki.

Šādam personālam klientu apmierinātība kļūst par vienu no galvenajiem darbības rādītājiem, un spēja risināt sarežģītus jautājumus pa tālruni var būt būtiska, lai veidotu un attīstītu biznesa attiecības. Taču, ieliekot darbiniekus trokšņainā vidē, atvērtā tipa biroja telpās, var negatīvi ietekmēt zvana kvalitāti, un šīs problēmas Jabra vēlas risināt ar jauno austiņu sēriju Jabra Engage.

Ražotājs apgalvo, ka Jabra Engage ir pavisam jaunās DECT-klases profesionālo bezvadu austiņu sērija, kas izstrādāta pēc plašiem pētījumiem par problēmām, ar kurām saskaras uzņēmumi, kas orientēti uz komunikāciju pa tālruni. Jabra Engage mērķis ir nodrošināt nozares vadošo bezvadu darbības diapazonu.

Ar bezvadu diapazonu līdz 150 metriem Engage dod darbiniekiem iespēju brīvi pārvietoties pa savu darba vidi, neietekmējot zvanu kvalitāti.

 

Katrām Engage austiņām ir arī iebūvēts aizņemtības indikators, kas darbojas kā "netraucēt" zīme ļaujot kolēģiem zināt, ka lietotājs šobrīd ir sarunā, tādējādi samazinot traucējumus.

Bez tam, Jabra ražotājs apgalvo, ka Engage sērijai ir uzlaboti trokšņu slāpēšanas mikrofoni un skaļruņi, kas nodrošina kristālskaidru audio skaņu kvalitatīvām sarunām ar klientiem katru reizi, neatkarīgi no tā, cik noslogota ir darba vide apkārt.

Līdz piecām ārējām ierīcēm var būt savienotas ar Engage 75 austiņām, kas ļauj pievienot piemēram telefonu vai klēpjdatoru, izmantojot Bluetooth. Līdz divām ierīcēm var pieslēgt pie Engage 65 austiņu modeļiem, samazinot nepieciešamo telpu, lai strādātu produktīvi.

Jabra arī saka, ka jaunā Engage austiņu sērija ir tirgus līderis arī zvanu drošības jomā, apvienojot jaunas funkcijas, kas padara tās par vienam no pasaulē drošākajām profesionālajām bezvadu austiņām. Tas ietver autentifikācijas un šifrēšanas funkcijas, kā arī manuālu sapārošanu, kas izveido slepeno saiti (link-key) starp austiņām un bāzes bloku.

Jabra Engage sērija ietver Engage 65 un Engage 75 austiņu modeļus, kas pieejami Mono, Stereo un Convertible versijās. Plašāk. Austiņas ir iespējams notestēt bez maksas

 

Jabra Engage Series – Engineered to give more power for your conversations (1:29)

 

| Jabra Engage 

| Izbaudi brīvību, ko sniedz bezvadu austiņas

| Bezmaksas testēšana

| Trokšņu slāpēšana austiņās

 


All rights reserved. © Adventus Ltd.
Šī lietotne izmanto sīkdatnes, turpinot lietot šo lietotni, jūs piekrītat mūs sīkdatņu politikai.
Piekrītu