Main adventus popup trigger
X
Labdien! Kā mēs varētu Jums palīdzēt?
Sazinieties ar Adventus Solutions speciālistiem. Priecāsimies atbildēt!
Atcelt
Labdien! Kā mēs varētu Jums palīdzēt?

PRIVĀTUMA POLITIKA

Šī privātuma politika nosaka kā SIA “ADVENTUS SOLUTIONS”, reģistrācijas numurs 40003508532, juridiskā adrese Rīgā, Lāčplēša ielā 87e, 2.stāvā, kontaktinformācija info@adventus.lv, kā pārzinis apstrādā jūsu personas datus un nodrošina jūsu kā datu subjekta tiesības atbilstoši Vispārīgajai datu aizsardzības regulai – VDAR (EU General Data Protection Regulation GDRP 2016/679).

Personas dati ir jebkāda informācija, kas attiecas uz jums kā fizisku personu un biznesa vides pārstāvi, piemēram, vārds, uzvārds, adrese, telefona numurs un cita informācija. SIA “ADVENTUS SOLUTIONS” apņemas nodrošināt, ka jūsu informācija ir droša un visi personas dati tiek savākti un apstrādāti saskaņā ar VDAR.

 

Datu apstrādes apjoms, nolūks un pamats

  • Mēs apstrādājam šādus jūsu personas datus – vārds, uzvārds, ieņemamais amats uzņēmumā, kontaktinformācija (e-pasta adrese, telefona numurus).
  • Mēs apstrādājam jūsu datus, lai sniegtu mūsu klientu uzņēmuma pārstāvjiem pilnīgu, vispusīgu un aktuālu informāciju, lai nodrošinātu mūsu pakalpojumus.
  • Mēs varam periodiski sūtīt reklāmas e-pastus, lai sniegtu biznesa vides pārstāvjiem informāciju par jauniem produktiem, īpašiem piedāvājumiem, biznesa pasākumiem vai citu informāciju, kuru mēs uzskatām par interesantu, izmantojot jūsu norādīto e-pasta adresi.
  • Mēs apstrādājam jūsu datus pamatojoties uz jūsu piekrišanu; jums ir tiesības brīvi izlemt, vai saņemt no mums informāciju.

 

Datu uzglabāšana

Mēs apstrādāsim jūsu datus tik ilgi, kamēr jums būs interese saņemt no mums informāciju vai to paredz sadarbības līgums.

 

Datu nodošana

Ņemot vērā jums nepieciešamos pakalpojumus, mēs varam nodot jūsu datus:

  • Mēs dalāmies ar jūsu kontaktinformāciju un uzņēmuma nosaukumu ar produktu un pakalpojumu ražotājiem, kurus mēs pārstāvam, un kuri ir uzskaitīti mūsu mājas lapā sadaļā “Partneri”, kad tiek pieprasīts cenu piedāvājums vai papildu informācija par produktu.
  • Jūsu informācija ir pieejama arī mūsu trešo pušu partneriem, kas mums un  mūsu vārdā sniedz pakalpojumus, piemēram, biznesa analītika, preces piegāde, mārketinga, aptauju vai reklāmas platformu uzturētāji, maksājumu apstrādē u.c. Šie trešo pušu partneri izmanto jūsu informāciju ADVENTUS SOLUTIONS vārdā un viņiem nav atļauts koplietot vai izmantot šo informāciju citiem mērķiem.

Tiesību aktos noteiktajos gadījumos jūsu dati var tikt nodoti tiesību aizsardzības iestādēm un citām kompetentām valsts vai pašvaldību institūcijām pēc to pieprasījuma, vai, aizstāvot mūsu tiesiskās intereses, sakarā ar pret mums iesniegtām prasībām.

 

Datu drošība

Personas dati tiks glabāti uz drošiem serveriem Eiropas Ekonomiskajā Zonā, pielietojot visus saprātīgus tehnoloģiskus un organizatoriskus pasākumus, kas ir pieejami, lai nodrošinātos pret neatļautu piekļuvi.

 

Datu piekļuve un labošana

Jums ir tiesības pieprasīt informāciju par saviem datiem, kas ir mūsu rīcībā, t.i., izmantot datu subjekta piekļuves tiesības. Tāpat jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs labotu un papildinātu mūsu rīcībā esošus datus, kas varētu būt neprecīzi vai kas ir mainījušies, kopš jūs mums to nodevāt. VDAR noteiktos gadījumos, Jums ir tiesības prasīt arī datu dzēšanu.

 

Iebildumi pret datu izmantošanu

Jūs varat pieprasīt, lai VDAR noteiktos gadījumos, mēs ierobežojam veidus, kādos mēs izmantojam jūsu personas datus, vai iebilst pret atsevišķiem apstrādes veidiem. Jums ir tiesības jebkurā laikā atsaukt savu piekrišanu personas datu apstrādei, atrakstoties no mūsu reklāmas e-pasta vēstulēm vai rakstot uz info@adventus.lv

 

Iesniegumu, pieprasījumu, iebildumu, sūdzību iesniegšana

Jebkādi iesniegumi, pieprasījumi, iebildumi, sūdzības vai jautājumi par dalībnieka personas datu izmantošanu var tikt nosūtīti mums uz adresi Lāčplēša iela 87e, 2.stāvs, Rīga, LV 1011 vai e-pastu info@adventus.lv. Mēs tos izskatīsim bez nepamatotas kavēšanās un jebkurā gadījumā mēneša laikā informēsim par darbībām, kas pēc jūsu iesnieguma veiktas, vai par objektīvu nepieciešamību pagarināt termiņu.

Ja jūs neapmierinās mūsu atbilde vai jūs uzskatīsiet, ka mēs veicam personas datu apstrādi pretēji tiesību aktu prasībām, jūs varat iesniegt sūdzību uzraudzības iestādei – Datu valsts inspekcijai. Sīkāku informāciju var atrast mājas lapā www.dvi.gov.lv.

 


All rights reserved. ©2019 Adventus Ltd.